Spilcentrum

Onze school maakt deel uit van spilcentrum Schoenmakerstraat. Spil staat voor Speel, Integreer en Leercentrum. De Driestam verzorgt het onderwijs, spilpartner Dikkie & Dik verzorgt de kinderopvang, buitenschoolse opvang en het peuterwerk. School en opvang werken intensief samen om er voor te zorgen dat de kinderen een doorgaande ontwikkeling kunnen doorlopen. Naast opvang en onderwijs maakt WIJeindhoven deel uit van ons spilcentrum. Dikkie & Dik is met een loopbrug verbonden aan de Driestam.

Kinderdagverblijf Dikkie & Dik SALTO-school de Driestam

WIJ-eindhoven

logo Salto de Driestam recehthoekig

Kinderdagverblijf Dikkie & Dik

Saltoschool de Driestam

José Nispen WIJeindhoven

Rondom de school zijn er meer instanties die met de school samenwerken, zoals met:

GGD Brabant-Zuidoost
GGD Brabant-Zuid

en met de Bibliotheek Eindhoven. Fons Stegging is namens de bibliotheek verbonden aan onze school als leescoordinator en media coach.